Over mij

Ik ben een ervaren loopbaancoach, HR-professional en HR-mentor. Bij grote organisaties als Pon, Agens, De Amersfoortse en Randstad heb ik mij beziggehouden met management development, talentontwikkeling, coaching en interim-ondersteuning bij HR-vraagstukken. Als getrouwde vrouw en moeder van een samengesteld gezin met vier jongens heb ik mijn portie uitdagingen wel gehad. Ik begrijp dan ook heel goed hoe moeilijk het kan zijn om de juiste keuzes te maken. Om mijn zelf- opgedane ervaring te verrijken met wetenschappelijke en methodische kennis, ben ik een coachopleiding gaan doen. Ik word er blij van als ik mensen inzichten kan geven waarmee ze nieuwe beslissingen kunnen nemen.

Ik wandel graag een stukje met je mee in je loopbaan, werk of persoonlijk leven, als klankbord of om mee te denken. Mijn grootste drijfveer is het stimuleren van ontwikkeling. Een goede ‘klik’ is voor mij dan ook een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking.

Wat ik in het coachtraject inbreng, is integriteit, verbinding en analyse. In de praktijk betekent dit, dat ik onderbouwd en oplossingsgericht met je probleem aan de slag ga, maar wel op een luchtige manier, met humor.

foto-106