Deze foto kreeg ik vanmiddag van mijn kinderen. 4 prachtige jongens/mannen die vandaag de vakantie met elkaar afsloten in de Efteling.

De foto ontroert me omdat zij allevier via een ‘bijzondere route’ in ons mooie gezin terecht zijn gekomen.
Dat was niet altijd makkelijk en ging soms niet vanzelf, maar waar een wil is, is een weg en in verbinding met elkaar en kijken naar wat er wél kan, dan kom je samen enorm ver. Kijk maar naar dit prachtige plaatje. Vier bijzondere jongens die samen met plezier hun weg vinden.

Dat is waar het wat mij betreft in coaching ook om draait. Kijken naar wat er lastig is maar vooral naar wat er wél kan, verbinding, doorzetten, kwaliteiten, plezier, ieder op zijn eigen wijze, samen.
Ik ga heel trots en tevreden het weekend in. #coaching #persoonlijkeontwikkeling

Add Comment