Vandaag had ik, met het team waarin ik op interim basis werkzaam ben, een leuke meeting over werkgeluk. We deelden met elkaar wat werkgeluk voor ons persoonlijk betekent. Daar zaten verrassend veel overeenkomsten in. HR professionals hebben blijkbaar veel gemeen. Maar ook de verschillen zijn interessant want dat maakt het team juist weer divers.

Een van de collega’s maakte daar een Wordle van. Weer wat geleerd! Geen idee wat een Wordle was. En dat past goed bij een van de dingen die mij werkgeluk geeft; ontwikkeling van mijzelf én anderen.

Wat ik vandaag ook leerde, was blogs op mijn website te plaatsen. Tot nog toe deed de bouwer van de website dat. Mijn behoefte aan autonomie maakt, dat ik dat natuurlijk zelf wil kunnen. Met geduld werd het mij uitgelegd, ik heb het geleerde maar gelijk in praktijk gebracht en deze blog eigenhandig geplaatst. Dat ging overigens nog niet vanzelf, haha…

Mijn lijstje met werkgelukwoorden was eigenlijk nog niet compleet, zo bedacht ik me later. Als ondernemer kan ik namelijk enorm genieten van de verschillende soorten opdrachten die ik naast elkaar doe; Interim HR, diverse individuele coachtrajecten en HR mentoring. Afwisseling, daar krijg ik dus heel veel energie van! Die heb ik nog snel even toegevoegd. Enneh, geïnspireerd door mijn collega, mijn werkgeluklijstje in een eigen Wordle gezet.

Wat brengt jou werkgeluk?

Add Comment